fbpx

Amazon’da nasıl satış yapılır? Amazon’da satış yapmak yapmak son dönemlerim en popüler ticaret modeli olmuştur. Amazon sunduğu bu hizmet ile dünyanın neresinde olursanız olun, Amazon Avrupa mağazalarında online olarak mağaza açma hakkını elde edebiliyorsunuz. Üstelik bu hizmeti sağlarken Avrupa’da online mağaza açmanın tüm avantajlarından yararlanabiliyorsunuz. Ayrıca Amazon sunduğu nakliye seçenekleri ile mağaza sahiplerine büyük kolaylık sağlıyor. Ticari işletmenizi Avrupa pazarında aktif hale getirmek için tek yapmanız gereken Yalmans firmasından destek almanız. Yalmans sizin adınıza tüm prosedürleri en hızlı ve güvenilir şekilde çözüme kavuştuyor. Bununla birlikte kurulum sonrası destek vermeye devam edip, sorun ve sorularınızı en kısa sürede nihayete erdiyor.

Amazon Avrupa’da Satış Yapmanın Avantajları

Online ticaret son dönemlerde hem satıcılar adına hem de alıcılar adına oldukça kolay bir hale gelmiştir. Bu anlamda e-ticaret siteleri oldukça çoğalmış ve kullanılabilirliğini son yıllarda arttırmıştır. Amazon firması ise bu anlamda attığı adımlar ile e – ticaret konusunu oldukça ileriye taşımayı başarmıştır. Amazon Avrupa’da mağaza açan satıcılar satış ağını genişletirken, alıcılar ise dünyanın farklı noktalarındaki ürünlere kolayca ulaşabiliyor. Ayrıca özellikle Avrupa ile kur farkı olan ülkeler için buralarda satış yapmak kar marjını da yukarılara çekiyor.

Bunlara ek olarak Amazon firması satıcılara ekstra hizmetler de sunuyor. Dünyada e – ticaret konusunda lider olan Amazon firması satıcıların ürünlerini depolama ve kargolama görevlerini de kendisi yerine getiriyor. FBA programı seçen satıcılar ürünlerinin bu işlemlerini Amazon’a devrediyor ve bunun yanı sıra ürünler Prime kategorisinde kendisine yer buluyor. Diğer bir yandan ise FBM programını seçen satıcılar kargolama ve depolama gibi görevleri kendileri üstleniyor.

Ayrıca FBA programı kullanıcıları Buy – Box hizmetinden de faydalanabiliyor. Buy – Box sayesinde alıcılar ürünü direk sepete ekle seçeneğini seçtiği takdirde sepete sizin ürününüz otomatik olarak ekleniyor. Bu sayede de ürününüz daha hızlı olarak satılıyor. Bunlara ek olarak ülkemizden Amazon Avrupa mağazalarına açılmak isteyen satıcılar Yalmans firmasını tercih ederek çok daha büyük avantajları kazanıyor.

Avrupa’da Satışın Avantajları

Amazon Avrupa mağazalarında satış yapan satıcılara büyük bir avantaj sağlarken ülkemizde de bu hizmeti almanıza yardımcı olan Amazon Avrupa ekstra avantajlar ile satıcıların hem karını arttırıyor hem de şirketlerin daha rahat büyümesini sağlıyor. Yalmans tecrübeli kadrosu sayesinde sadece Avrupa’da mağaza kurmanızı yardımcı olmuyor aynı zamanda da satış konusunda satıcılara yardımcı oluyor. Yalmans müşterilerinin Türkiye’deki firmasının Almanya’daki işlemleri için gereken muhasebe ve mali müşavirlik işlemlerini hallederek ilk etapta sizler adına ilk adımı atıyor.

Amazon’da nasıl satış yapılır sorunusun cevabı olarak, ihtiyaç duyulan Belge Teslim Alma Yetkisi, Posta kutusu, ofis adresi, 22F Sertifikası için başvuru işlemleri yine Yalmans tarafından sağlanıyor. Ayrıca Almanya için KDV yani VAT numarası alma işlemleri de firmamız tarafından hallediliyor. Gümrük için ihtiyaç duyulan Ekonomik Operatör Kayıt ve Kimlik Numarası (EORI)da hizmetlerimiz dâhilinde sizlere sunuluyor. Firmamız bunlara ek olarak daha pek çok hizmeti ve kolaylığı sizlere sunarak Avrupa’da online mağaza açma işlemlerinizi hallediyor. FBA programı seçen Amazon satıcıları için firmamız ülkemizden Almanya’ya kargo ve gümrük işlemleri için destek sunarak bu anlamda sıkıntı yaşamanızın önüne geçiyor.

Almanya’da ihtiyaç duyacağınız Gümrük ithalat vergi beyannamesi ve bunların iadesi, Amazon’un otomatik olarak faturalandırma sistemi için ve bunun Alman vergi dairelerinden kabul eden kuruluşu gibi hizmetler de firmamızın kullanıcılara sunduğu hizmetleri arasında bulunmaktadır. Ayrıca Avrupa’da e – ticaret yapmak tecrübe isteyen bir uğraştır. Bu anlamda yeni başlayan kişiler için firmamız mentorluk ve danışmanlık hizmeti sunarak satıcıların hem sıkıntı yaşamasının önüne geçiyor hem de şirketlerini daha kolay büyütmelerini sağlıyor.

E – ticaret 2020 yılından sonra özellikle Avrupa’da çok daha büyük bir ilerleme yapacak. Siz de eğer ülkemizden başlayarak Avrupa’ya uzanan bu ticaret ağının parçası olmak için resmi internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sitemizde belirttiğimiz fiyatların dışında kullanıcılarımızdan herhangi bir ek ücret talep etmiyoruz. İnternet sitemizden iletişim alanına girerek bizlere ulaşabilir ve tüm fiyatlandırmalar hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca bizden destek alan kullanıcılarımız sadece ortalama 15 gün içerisinde VAT numaralarına 22-F belgesi ve EORİ numaralarına sahip olmaktadılar. Bu süre sonunda mallarını depoya göderebilirler. Amazon resmi internet sitesinden de Amazon’un Avrupa’da e – ticaret hizmeti kullanan kullanıcılara sağladığı avantajlar hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Amazon Avrupa .