fbpx

Yalmans’ın Ayrıcalıkları nelerdir? Amazon ile satış yaparak ürünlerinizi dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere ulaştırabilir ve markanızı uluslararası piyasaya taşıyabilirsiniz. Fakat Amazon’da satış yapmak ne kadar avantajlı olsa da mağaza onaylanma süreçleri uzun sürebilmektedir. Diğer yandan burada rekabet gücü kazanmak ve başarılı olmak için de dikkat edilmesi gereken birçok husus vardır. Yalmans, Almanya merkezli ve sadece Amazon Avrupa’ya odaklanmış bir şirkettir. Yalmans, Amazon danışmanlık hizmetiyle bütün süreçleri sizin için kolaylaştırarak, Amazon satışlarını sorunsuz ve başarılı bir biçimde yürütmenizi sağlar.

Resmi İşlemleri Hızlıca Tamamlayıp Satışa Başlayın

Mağaza onayını hızlıca alarak satışlarınıza başlamak için Yalmans’a güvenebilirsiniz. Yalmans’ın Ayrıcalıkları, Amazon danışmanlık hizmetiyle sizi resmi prosedürlerin getirdiği vakit kaybından ve yurtdışında şirket kurma yükümlülüğünden kurtarır. Yalmans ile çalışarak sadece en kısa süre içinde VAT numaranıza, 22-F belgenize sahip olabilir, KDV/UST beyannamelerini hızlıca tamamlayıp satışlarınıza başlayabilirsiniz. Uzun onay süreçleri olmadan Amazon satış işlemlerinize başlamak için bizimle çalışmanız yeterlidir.

Yalmans, aynı zamanda yurtdışı satışları için gereken bütün prosedürleri firmanız adına yerine getirerek gümrük işlemleriyle uğraşmadan satış yapmanızı sağlar. Firmanızın yurtdışına satış yapmak için ihtiyaç duyduğu EORI (Ekonomik Operatör Kayıt ve Kimlik) numarası en kısa sürede tanımlanır. Bu sayede yurtdışına gümrük prosedürleri ve vergilendirme gibi sebeplerle sorunlar yaşamadan ürün satabilir, markanızı dünyaya açabilirsiniz.

Burada en önemli fark 6-8 ay arası bir sürecin, herhangi bir aracı kuruma yahut şahsa ihtiyaç kalmadan en kısa süre içerisinde tek merkezden ulaşılabilir olmasıdır.
Normal şartlarda VAT numarası, ‘Value Added Tax’ başvurusu yapıp uzun süreçlere dahil olarak belgeye ulaşım sağlarsınız. Ardından 22-F belgesi için de aynı süreçlere dahil olursunuz ve herhangi bir sorunda muhatap bulamamanız da bu sürece ekleniyor. Ayrıca gümrük prosedürleriyle birlikte; Amazon Ürün Listelemeleri, Amazon Reklam Kampanyaları, Ürün Lojistiği ve Ürün Deposu Lojistiği gibi durumları da ekleyince ortaya ciddi ve sürekli takip edilmesi gereken bir iş yükü çıkıyor. Bu sürecin finalinde eksik belge ya da halledilememiş bir faktör direkt olarak Amazon Avrupa hesabınızın kapatılması ile sonuçlanıyor.

Yalmans’ın Ayrıcalıkları, bu süreçleri size hissettirmeden bahsedilen bütün konu başlıklarını sizin için en kısa süre içerisinde tamamlıyor. Yalmans vaat etmiyor, gerçekleştiriyor.

Panel Kurulumu ve Yönetimi

Amazon E-ticaret panelinizin kurulumunu hızlıca yapıp ürünlerinizi satışa hazır hâle getirmekteyiz. Ürünlerinizin kategorizasyonunu doğru biçimde yaparak, mağaza profilinizi ziyaret eden kullanıcıların istediklerini kolaylıkla bulabilmesini ve dolayısıyla ürün satışlarınızın artmasını sağlıyoruz. Aynı zamanda satış süreçlerinizde danışmanlık hizmeti de sağlamaktayız. Hesabınızı ve panelinizi profesyonel biçimde yöneterek ürünlerinizin görünürlüğünü ve tercih edilirliğini artırıyoruz.

Ürün ve Reklam Yönetimi

Yalmans olarak temel amacımız, Amazon süreçlerini yönetirken firmanızı zaman kaybından uzak tutabilmektir. Firmanız tarafından satışı yapılacak olan ürünler Amazon’daki mağaza profilinize tarafımızca yüklenmekte ve bu ürünlerin SEO çalışması yaptırılarak görünürlüğü yükseltilir. Nitelikli hizmetimizle, ürünlerinize ihtiyaç duyan internet kullanıcılarına kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Piyasa Analizi – Give Away

Amazon’da satış yapmak için ciddi bir rekabet gücüne sahip olmanız gerekir. Yalmans olarak, satışa başlamadan önce sektörünüzdeki piyasayı analiz ederek, rekabet gücünüzü artıracak çözümler üretiyoruz. Ayrıca pazardaki lansman çalışmanız için oluşturduğumuz, Amazon Give Away platformuna sizleri dahil ederek; Almanya’da bulunan 200’den fazla müşteri kitlemize, ürünlerinizi ücretsiz dağıtarak yorumlarını alıyor ve böylelikle ilk reklam kampanyanızı başlatmış oluyoruz. Amazon’da hızlı, güvenli ve etkili satışlar yapmak için bizimle çalışabilirsiniz.